duminică, 29 noiembrie 2015

Rulouri din piept de pui cu cascaval si sunca

INGREDIENTE:
250 gr cascaval
650 gr piept de pui dezosat
150 gr sunca  (prosciutto cotto)
2 oua
50 gr parmezan
100 gr pesmet
sare,piper,condiment de pui, ulei 


Batem  pieptul de pui  
   il ungem cu un pic de ulei si condimentam
punem cascavalul
  si deasupra sunca
  apoi rulam si ne folosim de ajutorul unui betisor ca sa nu se desfaca
   apoi batem 2 oua si adaugam un pic  de sare un pic de parmezan si un strop de lapte si piper
   ungem cu o pensula rulourile cu compozitia de ou facuta adaugam si pesmet deasupra, apoi daca ramane ou turnam peste si iar un pic de pesmet
                           
incingem tigaia cu ulei si le punem la prajit(se pot baga si la cuptor)
 le invartim bine pe o parte si pe alta  pana sunt bine rumenite
   eu am ales si o garnitura        cartofi la cuptor cu rozmarin ,usturoi si ulei de masline
 Pofta mare              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu