1 kg muschi de porc (sau piept de pui)
4 oua
150 gr lapte
350 gr faina (circa)
sare
vegeta(condiment nu este obligatoriu)
Eu am avut muschiulet de porc la congelator asa ca m-a avantajat la taiat nu l-am dezghetat de tot ca sa il pot taia bine ,fiind un pic inghetata l-am feliat foarte frumos si subtire
dupa ce l-am feliat il lasam sa se dezghete de tot si preparam restul
batem ouale cu mixterul bine adaugam sare si vedeta dupa gust
oua puneti in functie de cata carne aveti daca faceti mai multe mai adaugati oua si faina sau lapte ce e necesar
punem faina cate un pic la fel si laptele trebuie sa facem o compozitie grosuta ,elastica sa ramana pe carne ceva de genu
acum vom bate carnea
dam forma de snitel si presaram sare pe ele putina
dam feliile de carne prin compozitia facuta pe ambele parti
le lasam pana se rumenesc bine si pe o parte si pe alta iar apoi le punem pe prosoape de hartie sa absoarbe din ulei
Se pot face de asemenea si cu piept de pui dau ce carne doriti Pofta buna
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu