marți, 26 mai 2015

Snitele



1 kg muschi de porc (sau piept de pui)
4 oua
150 gr lapte
350 gr faina (circa)
sare
vegeta(condiment nu este obligatoriu)
      Eu am avut muschiulet de porc la congelator asa ca m-a avantajat la taiat nu l-am dezghetat de tot ca sa il pot taia bine ,fiind un pic inghetata l-am feliat foarte frumos si subtire
dupa ce l-am feliat il lasam sa se dezghete de tot si preparam restul
batem ouale cu mixterul bine  adaugam sare si vedeta dupa gust
oua puneti in functie de cata carne aveti daca faceti mai multe mai adaugati oua si faina sau lapte ce e necesar

punem faina cate un pic la fel si laptele trebuie sa facem o compozitie grosuta ,elastica sa ramana pe carne ceva de genu
acum vom bate carnea
dam forma de snitel si presaram sare pe ele putina        
               dam feliile de carne prin compozitia facuta pe ambele parti

                 incingem tigaia cu ulei si incepem sa facem snitelele

le lasam pana se rumenesc bine si pe o parte si pe alta iar apoi le punem pe prosoape de hartie sa absoarbe din ulei
                                    Se pot face de asemenea si cu piept de pui dau ce carne doriti                                                                                                           Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu