4 oua
300g zahar
400 ml lapte
200 ml ulei
6 linguri gem din orice fruct
500 g faina
50 g cacao
1 plic si 1/2 praf de copt
esenta rom
Decor
50 g nuca macinata
300g zahar
400 ml lapte
200 ml ulei
6 linguri gem din orice fruct
500 g faina
50 g cacao
1 plic si 1/2 praf de copt
esenta rom
Decor
50 g nuca macinata
zahar pudra
Pentru inceput separam ouale ,batem albusul spuma mai intai apoi adaugam zaharul si galbenusul unul cate unul.Adaugam faina cate un pic si din lapte alternat, apoi adaugam uleiul,gemul ,cacaua ,praful de copt(eu il sting mereu cu lamaie)si esenta.
Punem hartie pentru copt pe tava si adaugam compozitia .
Bagam la cuptor pentru 35-40 min la 180 gr.(testam cu scobitoarea depinde de cuptor poate fi mai putin sau mai mult)
Scoatem negreasa si presaram deasupra nuca,zahar pudra sau orice altceva preferati .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu